Program at a Glance

The retreat program may change as we get closer to the date based on presenters’ schedules.

DAY ONE – April 29, 2019

8:00–9:00am – ARRIVAL AND COFFEE – Convention Lobby

9:00-10:30 – KEYNOTE – Diverse Cultures and Community Impact (Gold Room)

10:30-10:45 – COFFEE BREAK – Convention Lobby

10:45-11:45 – SESSION 1 (60 minutes)

*15 minutes to allow time for room check in and session wrap up if needed*

12:00 – 1:00 LUNCH – Rockies Dining Room

1:00 – 2:30  – SESSION 2 (90 minutes)

2:30 – 2:45 COFFEE BREAK – Convention Lobby

2:45 – 3:15 – SESSION 3 (30 minutes)

3:20 – 3:50 – SESSION 4 (30 minutes)

3:50 – 4:00 – COFFEE BREAK – Convention Lobby

4:00 – 5:00 – SESSION 5 (60 minutes)

5:00 – 5:10pm – GROUP PHOTO – at the Pond

5:15pm – FUN STUFF – Meet up at after photo

Yoga and Mindfulness in the Mountains: Maurie Maclennan. Meet up in the Champion Room at 5:15pm (session will be held in this room in the case of inclement weather).

Nature Walk: Paul Johnson. Meet up in the Conference Foyer at 5:15pm.

        Mountain Biking:  Dawn Rault.  Meet up by pond at 5:15pm, outside of Kananaskis Outfitters.

7:00pm – DINNER BANQUET – Gold Room

8:30pm – 1:00am – EVENING ACTIVITIES – PARTY AND DANCE

Music, Dancing, Name that Tune and Karaoke – Gold Room

Self-directed – Explorer Room (bring your own board games – space provided)

DAY TWO – April 30

8:30-10:00 – BREAKFAST – Gold Room

9:00-10:00 – Faculty Lightning Talks (in the Gold Room)

  • Getting to know your colleagues – in the Gold Room

10:00 – 10:30 – BREAK is for checkout  – Please take this time to check out of your room. A space will be provided for luggage storage – see signage at registration table.

10:30 – 11:30 – SESSION 6  (60 minutes) Day 2

11:30 – 12:30 – LUNCH – Rockies Dining Room

12:30 – 1:30 – SESSION 7 (60 minutes) Day 2